Kepti tacos – velniškai skanūs


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.

Kepti tacos – traškūs orkaitėje kepti tacos!  Pagaminta iš kietų taco lukštų, maltos jautienos, taco prieskonių, sūrio, pico de gallo, grietinės + avokado!

Traškūs orkaitėje kepti taco! Pagaminta iš kietų taco lukštų, maltos jautienos, taco prieskonių, sūrio, pico de gallo, grietinės + avokado!

Kepti tacos – traškūs orkaitėje kepti tacos!  Pagaminta iš kietų taco lukštų, maltos jautienos, taco prieskonių, sūrio, pico de gallo, grietinės + avokado!

Taip. Atsakymas visada yra teigiamas sūriams traškiems keptiems tacos, ypač tomis užimtomis, užimtomis savaitės naktimis.

Su trupučiu maltos jautienos, taco prieskonių, tarkuoto sūrio ir visų mėgstamų taco priedų šie blogi berniukai greitai susimaišo. Ir raktas yra traškantis tuos kietus taco lukštus keletą minučių PRIEŠ įdėdami įdarą. Tai tikrai viską pakeis.

Kepti tacos – traškūs orkaitėje kepti tacos!  Pagaminta iš kietų taco lukštų, maltos jautienos, taco prieskonių, sūrio, pico de gallo, grietinės + avokado!

Tada vėl pašaukite jį į orkaitę, kol ištirps sūrus, sodrus gėrimas. O šį darbą galite padaryti su malta jautiena, malta kiauliena, malta kalakutiena ar net malta vištiena. Viskas gerai.

Mums patinka su pico de gallo, avokado griežinėliais ir grietinės su šviežiai išspaustomis laimo sultimis. Taco antradieniai (arba trečiadieniai / ketvirtadieniai / penktadieniai) niekada neatrodė taip gerai.

Kepti tacos – traškūs orkaitėje kepti tacos!  Pagaminta iš kietų taco lukštų, maltos jautienos, taco prieskonių, sūrio, pico de gallo, grietinės + avokado!

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

AR TURIU NAUDOTI MALTĄ JUTIENĄ?

Visai ne! Vietoj jautienos maltos kiaulienos arba maltos kalakutienos galima naudoti.

  • 1 šaukštas daržovių aliejus
  • 1 ¼ svarų liesos maltos jautienos
  • 1 mažas svogūnas, kubeliais
  • 3 gvazdikėliai česnako, malta
  • 1 (1,25 uncijos) paketą taco prieskonių
  • ¼ puodelis vandens ar alaus
  • 2 arbatinius šaukštelius aštrus padažas, kaip Cholula
  • 12 kietų taco lukštų
  • 1 puodelis susmulkintas meksikietiškas sūris

Už patiekimą

  • Pico de Gallo
  • Avokadas
  • Grietinė
  • Cilantro
  • Susmulkintos salotos
  • Kalkių pleištai
  • Didelėje ketaus keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Įpilkite maltos jautienos ir kepkite, kol paruduos, maždaug 3–5 minutes. Kepdami jautieną būtinai sutrupinkite; nusausinkite riebalų perteklių.
  • Įdėkite svogūną ir kepkite, dažnai maišydami, kol taps skaidrus, maždaug 2–3 minutes.

  • Įmaišykite česnaką iki kvapo, maždaug 1 minutę.

  • Įmaišykite taco prieskonius, vandenį arba alų ir karštą padažą, kol skoniai susimaišys, maždaug 2–3 minutes.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F. 9 x 13 kepimo indą lengvai patepkite aliejumi arba padenkite nepridegančiu purškikliu.
  • Į paruoštą kepimo formą įdėkite taco lukštus vienu sluoksniu, atsistoję. Pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol apskrus, apie 3-4 minutes.

  • Atsargiai dirbdami, į kiekvieną taco lukštą įpilkite 1/4 puodelio maltos jautienos mišinio; pabarstykite sūriu.

  • Pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys, apie 4-5 minutes.

  • Patiekite iš karto su norimais priedais.



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -